SPONTANITET gor livet roligare:)

Halllooooo there:)

Jag vet jag har varit samst pa att uppdatera,  men faktist sa skrev jag en blogg i gar men Ebba rakade trycka bort den innan jag hann publicera sa jag orkade inte skriva om den,  men da far det bli en mer handelserik uppdatering i dag:)

SIter just nu inne i Sydney pa ett internet cafe, ska bo har i tva dagar for i dag ska jag Rebecca Elin och Elin ga ut och dansa och gora Sydney, wihooooo kuuul !! och i morgon ska vi pa en haloween party bat men 300 manniskor, wihooooooo kul*2:):)
Jag har precis vart och lunchat med Sofia(min kusin) s kompis Lotta, som for ovrigt ar modechef pa en tidning har i sydney = coolt,  och hennes lillbrors tva kill kompisar som var runt 25 , super trevliga allehoppa, och jag vart bjuden pa en BBQ pa sondag hos Lotta dar massa manniskor ska komma, roligt och lara kanna lite mer manniskor har i Sydney :)

Jahapp vad har hant sen sist jag skrev , jo jag har ANTLIGEN lyckas sova till 7 pa morgonen , slog rekord i gar, vaknade hela halv 8 och hoppade av lycka  nar jag kollade pa klockan!! nu ar jag hur pigg som helst, sa jetleggen har forhoppningsvist slappt! sjukt drygt det dar, killarna som jag at med i dag hade haft jetlegg i flera veckor, sa jag verkar anda ha kommit undan lindrigt, peppar peppar, !

I gar var en suuper rolig dag eller framforallt kvall,  pa dagen fixade jag med banken , och gjorde lite andra praktiska saker, sen akte jag inn till Sydney for att traffa Rebecca och Elin , nar vi satt och pratade pa deras hostel sa kom vi inn pa att vi ville  gora lite forandringar med oss sjalva, sa vi beslutade oss for att vi skulle ga och  leta upp en frisor som ville  klippa och farga varat  dar frisoren fick fri hander, nu var det ju sa att klockan var halv 8 pa kvallen sa vi var ju lite halvt osakra pa om nagon salong var oppen, om det ar nagot ni ska veta om Sydney sa ar det att folk jobbar dygnet runt, sa vi hittade tillslut en salong med VARLDENS skonaste och grymmaste  manliga frisor, sa vi sa til honom att han fick gora vad han ville med vora har och han sken av lycka,  vi hade hog musik och stog och dansade medan han klippte och farga vart har. Sa ut kom jag vid 10 tiden med  kortare ,blondare  har med orange/jorgubbsblonda slingor i ,later lite konstigt med det ar skit skit coolt, och rebecca klippte av haret och blev blond !   Tog farjan hem vid kvart over 10  och hade haft varldens roligaste kvall med en ny kompis pa kopet niceee!:) alskar att vara spontan allt blir mycket roligare da !!

Just det kameran , sorry for att jag inte lag ut bilder, men sanden verkar gilla min kamera och vagrar komma ut trots att jag kopt en "camera clenaning kit", har putsat den, smorjt in den med nagon form av lins salva, lagt den pa sand tork och verkligen gjort mitt basta , men neej , kameran vagrar att sluta visa LENS ERROR. sa det ar vall bara att ga och kopa sig en ny , kul Eller INTE !!!

Nej nu maste jag springa i vag, SYDNEYS uteliv vantar !!!Wihooooo
 

Puss och Kram

Bilder

strande in manly, som ligger 2 minuter gång avstånd från lägenhetenStranden som ligger 2 minuter i från lägenheten


ebba i vårt sovrum
 Surfare på väg ut i vågorna








En liten Uppdatering



Heeej Allesammans:D

 

Jag lovar er att lägga ut lite bilder, men nu är det så här att Emma Bark har lyckats fått in sand i hennes kamera så linsen funkar inte den knastrar mest och sen står det lins error, alltså den funkar inte ! jag vet, ni är inte förvånade, men  ska försöka fixa den i dag annars blir det väll att köpa en ny för resepengarna, att lägga pengar på tekniska prylar är inte det jag gillar mest om man säger så men kamera är ju i och för sig en bra investering så det känns väll lite bättre! aja , det är inte lätt att vara klantig!

 

Dom senaste dagarna har jag legat på stranden,  vart ute och gått, vart runt i butiker och fixat mitt Cv, hade ju skrivit ett hemma men när jag öppnade det här så var det bara massa symboler så det var bara att göra om. 
 Det är verkligen helt underbart här, jag var ute och sprang klockan halv 9 på morgonen i Lördags och då var stranden helt fullt med människor som antingen spelade volleyboll, strand-tennis,sprang ,surfade alla är väldigt aktiva här folk springer hela dagarna längst stranden !  underbart att se, skulle ju ta kort på det men som jag nämnde tidigare så stod det bara – Lens Error, så det blev inget med det ! Funderar faktist på att köpa mig en skejtboard, skulle vara kul att åka runt med¨ många göra faktist det här, eller mest killar men ändå det ser otroligt kul ut, eller inlines, får ser var det blir !

Ska åka inn till Sydney i dag eller i morgon och träffa upp Rebecca och Elin tjejerna som jag flög med hit, jag har även pratat med Julia som bott här ett tag och pluggat så vi ska också ses, sen har jag pratat med Sofias (min kusins) kompis som bott här i flera år , så vi ska också träffas i veckan  suuuper kuul, gillar ju attträffa nya människor ! Den här första tiden har varit en liten mer semester tid, har haft ganska mycket jet legg, vaknar klockan 4varje morgon ilket jag gjorde i dag med, och somnar runt 8  men jag hoppas att nästa vecka ska bli bättre ,så därför har  jag har mest tagit det lugnt på stranden och gått runt i stan ! Men nu börjar jag bli rastlös så nu måste det hända lite grejer!

 

Ska dela ut mina Cv så fort jag skrivit klart dom ,  vill börja jobba nu  helst på en klädesbutik!

Annars så är det hur bra som helst, bor ju hos mina släktingar Fredrick och Lisa med sina barn. Dom är verkligen super gulliga, så jag har inte kunnat få ett bättre första boende och start ! Just det,! här om dagen hade dom två tjejer som var över, en som var 19 år från London och en som var 23 från Canada,  jätte trevliga och roliga, så jag ska nog gå ut med dom i helgen !

 

Så det rullar på fint här i Syndey, men snart kommer det börja hända mer grejer , för nu är jag rastlös, så håll utkik !!

Ses snart!

Kram kram

ps:  Det här med blogg är faktist inte så pjokigt,  roligare än vad jag trodde!!


Mitt första blogg inlägg

Hallo :D:D

Jag har blivit uppmanad att skriva en blogg nu när jag är i Australien. Det här med att skriva är ju inte riktigt min starka sida, men någon kort summering om hur jag har det ska jag väll lyckas få i hop:D

japp då börjar jag nu då !

Dom två första dagarna i Australien har varit hur bra som helst, lite jobbigt med tidomställningen(vaknar 4 varje morgon) annars känns det som att Australien har väntat på att jag ska komma! Det är verkligen mitt typ av land, massa folk ute hela tiden , stränder , aktivitet hela tiden och människor som är pratglada, för första ggn i mitt liv kanske jag kommer uppleva ett land där jag inte är den ända som pratar non stop och är konstant rastlös= tummen upp och ännu ett stjärn poäng till Australien !!

Det jag har gjort dom här dagarna är att gått runt lite i Manly som ligger lite utanför Syndey, tydligen ett litet finare område hörde jag i går,  vart på stranden umgåttas med mina släktingar som jag bor med och vart på promenader! super mysigt, och en skön start nu när man varit så trött efter tidomställningen.

I dag blir det att skaffa mig en bank, och fixa abonnemang, ska även fin slipa lite på mitt cv som jag ska dela ut i veckan på massa olika klädesbutiker:)

Det var allt för i dag, och jag tror till och med att jag lyckades skriva ihop ett hyfsat bra blogginlägg, kanske har jag en dold talang trots allt:):)

Lite bilder kommer sen :)

kram kram / Emma



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0