crazy week-end

Jappp du har ännu en helg gått här borta i syndey det är heellt galet var tiden går fort veckorna bara rusar förbi.

Fredags kan bara beskrivas med ett ord GALEN!! På dagen fixade jag med lite saker som behövdes göras sen blev det att dra vidare till jobbet för att ha en riktigt hektiskt kväll. Vi hade massa event och det var hur mycket folk som helst jag sprang och bar konstant 8 glas i 7 timmar, då det blev dags att lägga benen på ryggen rusa hem för att göra i ordning sig för kvällen. Snabbt hade vi en förfest hemma hos oss gick vidare till En klubb som heter ivy som brukar vara vår favorit , främst min för att man kan dansa där , men dj var jätte dålig så vi gick vidare för till en bar och sen till ytterliggare en. På den tredje baren jobbar vår kära vän julia shiller som också fyllde år denna dag och var ganska så jätte taggad på att fira det så klockan halv 4 när hon slutat åkte vi till kingscross och gick på ytterligare två klubbar. Där vid 6 tiden hade vi tröttnat på att vara på club och beslöt oss då för att ta en taxi hem till julia shiller, glada som alla var åkte vi till henne med ett gäng på 10 st och fortsatte hela morgonen.  Hem kom jag halv tolv på dagen och kan ju inget annat än att erkänna att jag var en död fisk!! men kul var det , otroligt kul var hur jag mådde på Lördagen var en annan femma.

Söndagen kompenserade jag upp med lite extra vuxen poäng ( med tanke på fredagens  förlust), hade en hel dag för mig själv, jaaa jag vet helt galet JAG VAR SJÄLV kära vänner det brukar aldrig hända hemma, det mest knäppa är att jag börjat gilla att vara själv, nej jag har inte blivit knäpp bara normal, eller ?
aja i vilket fall som helst  gick jag till botaniska trädgården och solade,vädret bjöd nämligen på sol och 27 grader, därefter gick jag och köpte en kaffe som jag tog med mig till konstmuseet. Riktigt riktigt häftigt fyra våningar med massa olika konstnärer och skulptörer kunde inte kolla på allt på en dag då missar man så mycket så jag kanske ska dit i dag med. Sen gick jag hem spelade några parti Uno med Tobbe och jonas var med en gång men slängde in handuken men en hängande läpp då han förlorade första partiet ( extremt dålig förlorare)i solen och sen var det bara att bära av till jobbet, fick pröva på att vara bartender i går HUR KUL SOM HELST: Emma Bark- the new super bartender -here i come  woot wooot!!!!

Jäklar hoppas ni inte somnat vi det här laget, är rätt bra på att ordbajsa!!  nu ska jag träna sen ska jag solaa är ledig i två dagar sen blir det jobb jobb jobbb.... jag har kommit på att jag älskar att jobba knäpp som jag är.

PS: måste bara säga att mormor du skriver världens gulligaste kommentarer super kul att läsa, oteknisk som jag är vet jag inte hur jag kommenterar tillbaka. Men alla kommentarer är super men mormors tar priset med hästlängder<3 och jag lovar jag tar det lugnt emellanåt också mormor!!

Adios amigos
 Pusss

konstmuseet


Barnvakts "mästarn"

Är just nu i Manly för att vara barnvakt i 2 dagar åt mina favvo barn Ebba, Martin och kalle barnen i familjen jag bodde hos den första månaden som också är mina sysslingar.
Dagen började bra samlade i hop en jäkla massa barnvakt poäng. Vi lekte massa lekar, brottas´/busade  i lekparken i 2h,  hade  picknick, kollade på djungelboken 2, ritade, gjorde barnens favorätt spagetti och köttfärsås. jaa ni förstår jag var en allämnt "wonder babysitter". För att få ett  par extra stjärnpoäng och bli uppgraderad till titeltn "master baby sitter "så tog jag med kidsen till stranden för ett kvälls (i från ett barnsynvinkel, vilken innebär klockan 6) strand bus och bad i havet- barnen var super nöjda och jag kunde stolt traska hem säga att jag var en riktigt masterbabysitter. DOCK fick jag inte behålla den stoltheten allt för länge.  När vi kom hem från havet fick jag höra att det HADE VARIT  HAJVARNING på stranden tidigare på dagen på just det stället där vi badat. Så från att ha varit topp 3 på"barnvakten alla bör  anlita" listen hoppade  jag snabbt över till den svarta listan " varning,farlig barnvakt"  . Den är jobbig... fanockså, jaja jag gjorde ju så gott jag kunde i allfall.  Kompenserade det lite lätt med att låta dom kolla på en film innan dom skulle sova, alltid något....'






working

Ja nu har det blivit jobb 3 dagar i rad, trivs super bra går runt och plockar glas får vara shot dealer på event tävlingarna och hjälper de i baren att fylla på det dom behöver.  Har även tagit en liten dans med några gäster på festen blivit utskrattad av bar personalen  för min brist på kunskap när det kommer till Australienska golvmoppar, råkade nämligen skapa någon form av mini sjö när jag skulle moppa baren, men seriöst golvmopparna var ju såna där hyper tekniska saker här var det ingen gammal hedlig sak man trycket ner moppen i för att trycka ut vattnet, utan på de här skulle man trycka på en knapp med foten så klämdes moppen fast och tryckte ut vattnet... avaancerade saker = inte en Emma pryl.  Varje arbetspass är som ett jätte långt träningspass man n springer ju som en galen tjur hela kvällarna kan ju säga att jag har haft en nådig smärta i fötterna när jag kommer hem!!
I torsdags efter jobbet åkte jag och jossan till en hemma fest, det var ritkigt trevligt kom dit runt 1 och sen var vi hemma runt 4 halv 5 igen.
I går hade jag en halvdålig dag, en sån där dag när allt gick fel. Det slutade med jag flydde från lägenheten och köpte två tidningar och gick och la mig själv i Hydepark och låg där ända fram tills det började regna då ringde jag Elin och åkte och träffade henne. Hor min rädding den dagen kan jag säga. Vi bara satt och pratade hela kvällen gjorde egentligen ingenting men i bland behövs det bara det lilla för att få en på bättre humör. Sen fortsatte kvällen bra, för när jag kom hem så var killarna på jätte bra humör så det blev en mys kväll med dom.  Så dagen bkev bra tillslut.
I kväll blir det en utgång med rebecca, Elin och en annan svensk tjej på Rebeccas bar. wihooooo.
Gu vilket tråkigt inlägg jag känner att det här blev, lovar att kompensera det nästa gång.
Sess
pussss

Lite bilder

städning i lägenheten
 Fyverkerier från darlingharbour. Bilden är från vår balkong.

Advent muffinsbak. Resultaten av muffins :)









Dubbel jobb here i come

Japp nu har jag bestämt mig , jag ska jobba dubbelt ::)

Jag jobbar från 7-5 på klädesaffären  3 ggr i veckan och kvälls jobb på kinpin 4 dagar i veckan !! Pengar Pengar pengar.......

 www.marcs.com.au  här är affären jag ska börja på

  KING PIN


Nu ska jag göra i ordning mig , måste kila ska till Marcs och lägga upp schemat för nästa vecka :)


Just det har samlat in lite vuxen poäng också. Har börjat skrivit bankbok dock ingen dyr skinnbok som alla andra cleaverheads har jag kör på wordbankbok funkar lika bra det!! Jag beslutade detta efter att suttit och pratat med Jossan och Tobbe  som berättade hur dom skrev upp precis allt dom köper, Vilket jag trode dom först hade börjat med sen dom kom hit men tydligen har dom alltid gjort , jossan kan till och med berättade för mig vad hon handlade hösten 2009. När dom sa det kände jag mig lite halvt bakom flötet som aldrig någonsin gjort något liknande och tänkte att nu när jag snart fyller 20 så kanske det är dax för mig att ha koll på min ekonomi och bli lite duktig. Såå ja det var historian bakom bankboken starten.... bra vaaa, det här borde inte bara ge litee vuxen poäng utan mega massa vuxen poäng!!!  SCORE TILL MIG ,stolt Emma B.!!



RSS 2.0