Lite bilder

städning i lägenheten
 Fyverkerier från darlingharbour. Bilden är från vår balkong.

Advent muffinsbak. Resultaten av muffins :)









Kommentarer
Postat av: mormor gunnel

Hallo Emma,det är jätteroligt att läsa din blogg,du kan ju verkligen uttrycka dej så man kan se allt vad som händer utan bilder.Kul att allt går så bra med jobb, lägenhet kompisar, dans. Du måste ta det lite lungt emellanåt också, balans i tillvaron måste man ha.

Här har vi det bra nu är det 3:e advent så morfar och jag tände tredje ljuset i adventstaken och till kaffet åt vi saffransbullar o hembakta pepparkakor.

Jag har gått en långpromenad med Tilda det är nog ca 2 dm snö, vitt på träden blå himmel och solsken, så det är inte så dumt här heller.

I går var vi på glöggparty, jättetrevligt i fredags var vi på julfest på krylbo verkstäder god mat trevlig samvaro och en trubadur. Det var bowling först,Kickan vann.I onsdags var jag på luciafest och i torsdags var det julavslutning på företagarkvinnorna med julklappar, så man har lite att stå i.Dessemellan skall man ju baka städa gör köttbullar o handla julklappar. Anna, Åke, Eric Marie, Andreas med familj. kommer hit på julafton det skall bli så kul.

Jag var nyss in på Crilles blogg han har det också bra, men resan dit tog ju lång tid kan man säga

Säsongen hade väl inte börjat riktigt när de kom dit

så alltin fungerade väl inte som de tänkt sig.

Nu skall jag göra två mjuka kakor ha det så bra vi tänker ofta på dej. Morfar hälsar så mycket. Puss o kram från oss.Vi hörs

2010-12-12 @ 14:06:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0